For private

For private

BALANCE-HUSET er også dit hus!

Vores behandlinger ... Din vej til balance

Vi er bare simpelthen SÅ glade og stolte af det efterhånden temmelig varierede "menukort", vi kan byde til med her i Balance-Huset.

... uanset, behøver du kun gå ét sted hen!

Vores vision med huset er nemlig dén at tilbyde en bred variation af behandlinger (fysiske som mentale) både til dig, din familie, venner ... men lige så vel de lokale virksomheder, deres ansatte, samarbejdspartnere osv. (Husk dét, når du skal ønske julegave fra chefen ;o)

Balance-Huset er for ALLE - så brug det, som det passer ind i din hverdag og livsstil!

Hér får du hele 7 gode grunde til at Balance-Huset er et besøg værd:

  1. Vi har skabt et mini "mega center" med en bred variation af behandlinger under ét og samme tag.
  2. Hos os har du mulighed for at bestille tid til en GRATIS afklaring, hvor vi hjælper dig med at finde din helt rette behandlingsform.
  3. I indretningen har vi valgt lyse og behagelige møbler, for vi vil så gerne byde dig velkommen med en helt særlig stemning.
  4. Lyssætningen er højt prioriteret i vores hus. På 2. salen har vi åbnet op med ovenlysvinduer, men vi har også hyggebelysning samt lysdæmpere på samtlige af vores loftslamper (hvilket er en stor fordel for særligt sensitive, stressramte eller "bare" for at skabe det helt rette element i en yogaundervisning).
  5. Blot 2-3 minutters gang fra stationen, direkte nede i Holbæk gågade finder du Balance-Huset, hvor vi er SÅ heldige at have lejet både 1. samt 2. salen
  6. Du har mulighed for at parkere ganske gratis på den tilgængelige parkering omme bag huset - 2 timer (Husk p-skiven)
  7. Kender du dét? Du vil give en personlig gave, men personen, du kender HAR ALT !! Vi hjælper dig gerne med et personligt gavekort, for helt ærligt ... Hvem vil ikke gerne forkæles?

Vidste du iøvrigt, at du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev og derigennem få direkte besked om events, foredrag, konkurrencer mm.

Find det lille (opdateres automatisk) hjerte nede i hjørnet til højre og tilmeld dig dér allerede idag ;o)

Du er også altid velkommen til at give os et ring på 8282 1212, hvis du har spørgsmål ... eller måske brug for den GRATIS afklaring for at komme igang?

Vi GLÆDER os til at se dig!

Team Balance-Huset

OM BALANCE-HUSET

Vores vision

Handelsbetingelser

Vi passer på dine data (GDPR)

CVR26152984

Kontakt os

HER BOR VI

Nygade 12A

4300 Holbæk

Find vej

8181 9696

8181 9696