For virksomheder

For virksomheder

8282 1212

BALANCE-HUSET - din samarbejdspartner!

 

Velkommen til Balance-Huset

I Balance-Huset har vi en vision om at støtte op, hvor det giver mening. Balance-Huset er således både for dig selv (privat), for din familie, dine venner osv. men det er i dén grad også for din arbejdsplads, dine ansatte, samarbejdspartnere m.fl.

I Balance-Huset tilbyder vi muligheden for både at:

Samtlige behandlere i Balance-Huset anerkender dét faktum, at en ubalance sjældent kan isoleres til ét sted og spekulerer derfor i fokuspersonens grundlæggende ønsker, behov eller udfordringer - i det hele menneske! Det giver ofte et langt mere tilfredsstillende, nuanceret indblik, end ved blot symptombehandling.

Giv plads til øget trivsel og ekstra goodwill!

De fleste virksomheder må i dag sande, at medarbejderne udgør en væsentlig faktor i forhold til at gøre sig godt i erhvervslivet. Derfor er det vigtigt at satse på trivsel. Trivsel smitter, det reducerer sygefravær, og så resulterer det i, at du og dine kolleger bliver langt sundere, mere fokuserede og i virkeligheden dermed også mere effektive i dagligdagen.

Har du overvejet, hvad dét at passe godt på dine nøglemedarbejdere kan skabe på sigt?

 

10 gode grunde til at samarbejde med Balance-Huset!

  1. Alt under samme tag - Vi har med Balance-Husets brede variation af behandlinger skabt et mini "mega center" med alt under samme tag - blot 2-3 minutters gang fra stationen, i Holbæk gågade.
  2. Gratis afklaring af behov - Hos os har du mulighed for at bestille tid til en gratis snak ift. at finde den optimale behandlings-/samtaleform - lad os guide dig i den helt rigtige retning.
  3. Egen administrative platform - Du og din virksomhed får jeres helt eget login til en platform af muligheder og informationer - gennemskuelighed og hurtigt overblik er nøgleord på din profil.
  4. Fokus på dine præferencer - Din virksomheds præferencer lægges ind i vores administrative set up ud fra hvilke parametre, der er vigtige for dig, fx. begrænsning på behandlingstyper.
  5. Prøv en startpakke - Du har mulighed for at få tre prøvebehandlinger til halv pris før vi aktiverer din virksomhedsprofil - Kontakt os for at høre, hvilke ydelser der er inkluderet i startpakken.
  6. Klippekortsordning - Spar tid og penge på at samle dine goodwill-aktiviteter ét sted (Obs! du kan også bruge klip ift. leje af lokalerfaciliteter ifm. mødeaktiviteter eller mere fortrolige samtaler). 
  7. Automatiseret fakturering - Administration er en ofte temmelig tidskrævende aktivitet, som ikke genererer økonomi - Klippekort tager udgangspunkt i et aftalt minimum og optankes derfra.
  8. Evaluering af forløb - Nogle gange bliver én behandling til et forløb, når en udfordring skal udbedres. Et afsluttet forløb udløser en effektmåling i form af brugerens evaluering.
  9. Gavekort og julegaver - Er der andre, der skal forkæles? (kolleger, kunder, samarbejdspartnere, familie eller venner) Så tilbyder vi også gavekort til jubilæer, julegaver mm.
  10. Nyheder og tilbud - Balance-Huset byder til med et nyhedsbrev (ca. månedligt), som informerer om gode tilbud, events, nye specialer mm. - Få det hele serveret i indbakken!

Balance-Huset er for dig, din virksomhed, dine medarbejdere, samarbejdspartnere

... men det er også på det mere private plan for din familie, dine venner, bekendte osv. - brug huset, som det passer ind og støtter bedst op ift. den optimale work/life balance! 

Samtale med en kompetent coach, terapeut eller psykolog

Når der er brug for at arbejde med uhensigtsmæssige tanke- eller handlemønstre!

Er du i tvivl om, hvem der er den rette at henvende dig til, når en medarbejder har brug for at have en anonym, ekstern sparringspartner, så book en gratis afklarende samtale. Vi hjælper jer gerne videre og finder den rette terapeut, psykolog, coach eller stresscoach.

Kroppen har også brug for taletid

Det, at have en sund og velfungerende krop, er alfa og omega i forhold til at leve (og yde) optimalt i hverdagen. Når vi mærker gener/symptomer, er det kroppen, som “taler”, og netop dette er helt essentielt at være opmærksom på.

I Balance-Huset vil din medarbejder opleve en forståelse for kroppen som virkemiddel. Derudover vil aktuelle gener naturligvis reduceres/afhjælpes, og der vil sættes ind på at forebygge fremadrettet. Obs! Der behøver selvfølgelig ikke være nogen “skade sket” for at tænke i forebyggelse … det er klogt, sundt og i øvrigt stærkt stressreducerende!

Hvad har I mest brug for i din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at balancere dine medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere til en større trivsel i hverdagen. Der er indlysende fordele som reduceret sygefravær, sundere livsstil, skarpere fokus og en generel bedre stemning internt at vinde, men også udadtil skabes et rigtig godt billede af en sund og fremsynet virksomhed - Altså ren win-win!

Kontakt os

Vi sidder klar til en ganske uforpligtende snak om at skabe det bedste setup for jeres team.

Team Balance-Huset

Tilbud & nyheder?

FOR PRIVATE

Book tid

Få gode tilbud & nyheder

Kontakt os

FOR VIRKSOMHEDER

Book tid

Få gode tilbud & nyheder

Kontakt os

FOR BEHANDLERE

Lokaleløsninger

Opret booking- & eventprofil

Book lokale

Handelsbetingelser

Login

OM BALANCE-HUSET

Vores vision

Vi passer på dine data (GDPR)

CVR  26152984

Kontakt os

HER BOR VI

Nygade 12A

4300 Holbæk

8282 1212

8282 1212

Find vej